CASP, 48 - BARCELONA - RESERVES +34 93 412 40 12 - VEURE MAPA >

20 ANYS GAUDINT DELS SABORS

Des que el 1994 el Restaurant Casa Calvet va obrir les seves portes, el nostre xef, Miquel Alija, està elaborant una cuina pròpia, plena de matisos i original, que incorpora la creació més actual amb la sòlida tradició mediterrània.

avui-tenim

Avui tenim

Els dies laborables, els oferim dinar amb el nostre Menú de Mercat.
38.00 €
post-reservar-portada-600

Reservar

Ompliu el formulari i en breu rebreu la confirmació de la reserva
horario-cocina

Horari de cuina

de 13:00 h a 15:30 h i
de 20:00 h a 22:30 h

Tanquem tots els diumenges i festius excepte:
- Dimecres 6 de desembre, obert al migdia.
- Divendres 8 de desembre, obert al migdia.
- Diumenge 24 de desembre, obert per sopar.
- Dimarts 26 de desembre, obert al migdia.
- Diumenge 31 de desembre obert per sopar.
Llegir més

PLATS DE TEMPORADA

Amb una carta estacional que varia per a cada època de l’any, que conté plats vegetarians i amb un celler de màxima qualitat dirigit per la nostra sommelier, Paquita Castro, el Restaurant Casa Calvet s’ha convertit en una de les adreces més recomanables de la ciutat.

LLEGIR MÉS
Venison-loin-juniper-pistachio-chestnuts-pumpkin

Llom de cérvol amb ginebró i festucs, salsa de groselles, castanyes i carbassa

John-Dory-scampi-corn-ravioli-carrot-sauce

Peix de Sant Pere amb raviolis de blat de moro i escamarlans, salsa de pastanaga, coco i gingebre

Port-wine-mushroom-aubergine-timbale

Timbal d’albergínia i bolets amb porto, amb pinyons (vegetarià)

Braised-duckling-blossom-noodle-vegetable

Ànec canetó rostit amb mel de taronger i soia, wok de fideus soba amb verdures i anís estrellat

Rack-Burgos-lamb-mash-Iberian-pancetta-tomato

Carré de xai de Burgos sobre trinxat cremós, cansalada ibèrica i tomàquets confitats amb estragó

Garden-vegetables-nuts-cheese

Verdures de l’hort, sorra de fruits secs, formatge Tou de Til•lers (lactovegetarià)

El nostre Blog

Suggeriments de Festes de Nadal i Menú Mercat Festes

Disposem de plats segons mercat i a la vegada us confeccionem un menú, que consta de quatre plats i unes postres. Sugg...

Llegir més

Sopar de Cap d’any 2017

Copa de benvinguda Mini croquetes de cranca i formatge blau Xips de ceps amb pols de curri — Aperitius Xopet Blood...

Llegir més

Què diuen de nosaltres

NEWSLETTER

Si vols saber que s'està cuinant a Casa Calvet inscriu-te a la nostra newsletter