CASP, 48 - BARCELONA - RESERVES +34 93 412 40 12 - VEURE MAPA >

20 ANYS GAUDINT DELS SABORS

Des que el 1994 el Restaurant Casa Calvet va obrir les seves portes, el nostre xef, Miquel Alija, està elaborant una cuina pròpia, plena de matisos i original, que incorpora la creació més actual amb la sòlida tradició mediterrània.

avui-tenim

Avui tenim

Els dies laborables, els oferim dinar amb el nostre Menú de Mercat.
38.00 €
post-reservar-portada-600

Reservar

Ompliu el formulari i en breu rebreu la confirmació de la reserva
horario-cocina

Horari de cuina

de 13:00 h a 15:30 h i
de 20:30 h a 23:00 h
Dies de tancament: Diumenges i festius

PLATS DE TEMPORADA

Amb una carta estacional que varia per a cada època de l’any, que conté plats vegetarians i amb un celler de màxima qualitat dirigit per la nostra sommelier, Paquita Castro, el Restaurant Casa Calvet s’ha convertit en una de les adreces més recomanables de la ciutat.

LLEGIR MÉS
mountain-vegetables-quinoa-almond

Muntanya nevada de verdures del temps amb quinoa i salsa d’ametlles

chestnut-parfait

Parfait semigelat de castanyes i figues amb armanyac, salsa de mandarina

segovia-igp-suckling-pig-braised

Porcell IGP de Segòvia rostit a baixa temperatura amb el seu suc, amb terrina de patata i porro

poached-egg-puff-pastry

Ou escumat en pasta de full amb espàrrecs, crema d’Idiazabal i oli de tòfona

lamb-apricots-parsnips-rice-yogurt

Llom de xai amb curri i orellanes d’albercoc, puré de xirivia, arròs basmati i iogurt

nori-seaweed-monkfish-clams-tempura

Rap en alga nori amb cloïsses salsa marinera i tempura de verdures

El nostre Blog

Nova carta de temporada… Immensa en sabors!

Plats amb producte seleccionat, ben combinat, amb tocs frescos, en diferents textures, contrastos, plenament de temporad...

Llegir més

Distintiu de qualitat Insigna

Hem rebut el distintiu de qualitat INSIGNA del Gremi de Restauració de Barcelona. Un plaer estar entre tots aquests bon...

Llegir més

Què diuen de nosaltres

NEWSLETTER

Si vols saber que s'està cuinant a Casa Calvet inscriu-te a la nostra newsletter