Posem en marxa la nostra nova carta de tardor… A la cuina de mercat, al cent per cent producte, a la temporada al plat (la nostra recepta per definició), li afegim notes de creació, sofisticació, experimentació… Una bona combinació, amb un resultat que és pura passió per la cuina mediterrània… amb una bona dosi de tendència culinària. Com sempre, a l’estil Miguel Alija, el nostre xef.

Per picar, el més original és un carpaccio de bou amb encenalls de parmesà. O lionesa amb foie mi-cuit, figa i cacau. I la sorpresa d’anxova Sanfilippo amb guacamole.

En entrants, fem una picada d’ullet al producte de temporada: coca de bolets de tardor amb porto amb pinyons i panses. O les coques de verdures de l’horta, amb fruits secs i formatge Tou de Til.lers. la-foto-21

Més fresc, una combinació entre mediterrani i asiàtic: amanida d’escamarlans amb tallarines de mango, tàrtar d’alvocat i oli d’avellanes. O timbal d’albergínies i bolets amb porto amb pinyons. Per als paladars clàssics, mantenim els canelons de llagostins, aquesta temporada, servits amb formatge fresc, pastanaga, porro i carbassó. I aquí va un entrant trencador: ou poché de Calaf, espinacs, cigrons i foie.

Amanida escamarlans amb tallarines mango

timbal albergínia

Per als nostres comensals vegetarians, dues propostes que es defineixen per la seva exclusivitat. Risotto de carxofes, espàrrecs i tòfona melanosporum (plat lactovegetariano) o tagliatelles de pasta fresca i verdures amb bolets a la crema de parmesà (plat volactovegetariano).

Entrem en el fort de la carta amb l’apartat mar, on Miguel Alija fa les delícies amb creacions que són pura passió per la cuina del peix. Propostes que destaquem senzillament amb la seva descripció, poesia culinària.

Molls marinats al forn sobre patata confitada a la vainilla, salsa de pebrots vermells i ceba cruixent.

molls marinats

Llom de rap amb crosta de ceps, salsa de safrà, pesto i espàrrecs amb avellanes.

Suquet de mol·luscs de les Rias Gallegues (petxina variada, pop, musclos, escopinyes, cloïsses).

Sant Pere amb raviolis de blat de moro i escamarlans, salsa de pastanaga, coco i gingebre.

peix sant pere amb raviolis

En l’apartat carns, els plats són pur homenatge a les diferents opcions de la terra; amb clàssics i viandes selectes i atrevides.

Ànec canetón rostit amb mel de taronger i soja, wok de fideus soba amb verdures i anís estrellat.

pato

Llom de cérvol amb ginebre i pistatxo, salsa de groselles, castanyes i carbassa.

cervol

Carré de xai de Burgos sobre “trinxat” cremós amb cansalada ibèrica i tomàquets confitats.

costillas

Bou Angus a baixa temperatura amb formatge Fourme d’Ambert, torrada de Santa Teresa d’all i julivert, arròs venere i espàrrecs.

En l’apartat postres, la nostra carta es destaca amb una combinació de dolç, fresc, textures diferents, bona matèria, productes originals, condiments especials… Una barreja que serà pur plaer de paladars, pensada per acabar d’assaborir una bona taula de cuina mediterrània, contemporània i ben diferenciada.

Savarín esponjós de xocolata, amb crema de iogurt picant i teula cruixent de menta.

savarin choco

Sablé de cacau, mousse de mascarpone gelat de cafè i gelé d’amaretto.

Pinya saltejada i macerada en el seu suc, coco gelat, crema de llimona i mel.

Pasta filo amb xocolata Guanaja i fruita de la passió, servit amb xarrup de Sauternes.

Gelat de vainilla Bourbon amb cafè.

Aquí entra també la nostra selecció de formatges artesans amb pa de nous i melmelada d’albercoc, servida amb xarrup de porto Ruby.

Oferim l’opció de gaudir també de la nostra nova carta amb diferents propostes de menús.

Fototardor2017_4

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn