Sopar de Cap d’any 2017

Sopar de Cap d’any 2017

Copa de benvinguda Mini croquetes de cranca i formatge blau Xips de ceps amb pols de curri — Aperitius Xopet Bloody Mary amb escopinyes Dau de foie, arrebossat amb nou de macadàmia i taronja Anxova Sanfilippo, sobre torrada de pa negre i mantega de pebrots del piquillo escalivats. Tasseta de consomé d’au amb els seus raviolis cremosos Cor de carxofa farcit de llamàntol i caviar…

Horario de festivos de diciembre

Horario de festivos de diciembre

Aquest és el nostre horari de dies festius el mes de desembre 2017: Dies 6 i 8 de desembre, obert al migdia Dia 24 de desembre, obert a la nit Dia 25 de desembre, tancat Dia 26 de desembre, obert al migdia Dia 31 de desembre, obert per la nit

Una cuina mediterrània de producte i ben contextualitzada amb les tendències culinàries

Una cuina mediterrània de producte i ben contextualitzada amb les tendències culinàries

Posem en marxa la nostra nova carta de tardor… A la cuina de mercat, al cent per cent producte, a la temporada al plat (la nostra recepta per definició), li afegim notes de creació, sofisticació, experimentació… Una bona combinació, amb un resultat que és pura passió per la cuina mediterrània… amb una bona dosi de tendència culinària. Com sempre, a l’estil Miguel Alija, el nostre…

Saló Gaudí, nou espai reservat per a grups

Saló Gaudí, nou espai reservat per a grups

Hem transformat el que anteriorment eren el Saló Gerència i el Saló Reus, antics despatxos de Casa Calvet, en el nou Saló Gaudí, un reservat amb capacitat per a grups de fins a 20 persones. L’espai consta d’una taula ovalada per 12 o 13 persones i d’una taula rodona amb capacitat per 7 persones. Es tracta d’un espai tranquil, amb caràcter arquitectònic i bellesa que…

Nova carta de temporada… Immensa en sabors!

Nova carta de temporada… Immensa en sabors!

Plats amb producte seleccionat, ben combinat, amb tocs frescos, en diferents textures, contrastos, plenament de temporada… Aquesta és la nostra proposta de sabors estivals. Una carta acolorida en una cuina de fusió, atrevida, de base descaradament mediterrània, on en destaca, com sempre a la nostra taula, la procedència i la qualitat de la matèria.

La nostra carta, inspirada en producte de temporada

La nostra carta, inspirada en producte de temporada

Platos de temporada inspirados en lo mejor de los productos de otoño e invierno. Propuestas tentadoras con ingredientes seleccionados, como las castañas, los higos, los espárragos, la calabaza, los frutos rojos; platos tradicionales como la perdiz con col, que recuperamos con el toque innovador y sabroso que aporta nuestro chef, Miguel Alija, practicando una cocina cien por cien producto y de esencia mediterránea. Alcachofas y setas de…