20 ANYS GAUDINT DELS SABORS

Des que el 1994 el Restaurant Casa Calvet va obrir les seves portes, el nostre xef, Miquel Alija, està elaborant una cuina pròpia, plena de matisos i original, que incorpora la creació més actual amb la sòlida tradició mediterrània.

06_MG_6095

Els nostres fogons comparteixen avantguardisme amb altres grans creadors de la cuina nacional i certa influència de la cuina asiàtica.

El fetge d’ànec fresc amb taronges amargues, l’arròs amb llamàntol, les verdures amb formatge de cabra, la perdiu amb castanyes o el gelat de romaní són només algunes de les creacions del nostre xef. Amb una carta estacional que varia per a cada època de l’any, que conté plats vegetarians i amb un celler de màxima qualitat dirigit per la nostra sommelier, Paquita Castro, el Restaurant Casa Calvet s’ha convertit en una de les adreces més recomanables de la ciutat.

Sota la direcció de Pilar Oyaga, el Restaurant Casa Calvet ofereix als seus clients un escenari incomparable i un servei acurat en el cor de Barcelona.

Els nostres clients senten el plaer d’aïllar-se entre els nostres murs plens d’història, del dinàmic tragí de la ciutat.