Plats amb producte seleccionat, ben combinat, amb tocs frescos, en diferents textures, contrastos, plenament de temporada… Aquesta és la nostra proposta de sabors estivals. Una carta acolorida en una cuina de fusió, atrevida, de base descaradament mediterrània, on en destaca, com sempre a la nostra taula, la procedència i la qualitat de la matèria.

Amanida de gamba vermella amb cítrics, alvocat i salicòrnia, per donar un petit toc salat.

ENTRANTE 1

Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà, fons de mostassa, brots i germinats.Amanida de favetes amb tàrtar cremós de bolets de cultiu i amaniment de rave i menta.

Tomàquets confitats amb sardines, mozzarella, espàrrecs i pesto de festucs, homenatge a la nostra clàssica coca de sardines: aquí en tenim tota la seva essència en un plat.

Sopa freda de pastanaga i taronja amb gingebre amb zamburinyes, avellanes i pinyons; fruits secs que es noten sencers, en clar contrast de textures i per separat, per assaborir bé el producte a cada cullerada.

Són les propostes de l’apartat d’entrants de la nova carta de temporada; creada, treballada, contrastada. Miguel Alija, el nostre xef, reinventa un cop més la cuina mediterrània de Restaurant Casa Calvet.

Hi afegim el plat d’ou de Calaf i ceps amb salsa de porto espàrrecs i crema d’Idiazabal.

O les lioneses de foie amb un puré de poma i endívia.

O la barqueta d’anxova amb pebrot escalivat i rúcula.

I els clàssics calamars a la romana, servits amb una maionesa lleugera de soia.

Del mar, plats estilitzats, de qualitat i molt variats.

Saltat a foc viu (recordant el suquet) de mol•luscs, vieira, cloïssa, musclo i escopinyes amb patates violeta i tirabecs i allioli d’avellanes.

Llobarro a baixa temperatura amb ajoblanco i Pedro Ximénez, acompanyat de mongeta tendra amb calamarsons, per celebrar el bon temps, per fer estiu!

Peix de Sant Pere amb salsa agredolça i romaní amb ravioli de llamàntol i verdures amb curri, un plat atrevit i de molts sabors.

PESCADO 1

El peix viu una festa a la cuina de Restaurant Casa Calvet, sobretot tenint en compte que Miguel Alija té debilitat per la cuina d’aquest producte.

Una mostra més?: L’exquisit arròs caldós de rap i cloïsses amb plàncton.

A l’apartat terra, el xef dóna una volta al producte local amb tocs atrevit, saborosos, de vegades asiàtics o més occidentals, sempre amb un punt innovador… En carns, hem seleccionat els millors orígens de procedència i la millor varietat per fer una proposta diversa, de vegades més clàssica, de vegades més atrevida… El resultat: plats ben aconseguits en conjunt.

Vedella xarolesa farcida de rossinyols amb Fourme d’Ambert i wok de fideus amb verdures. Aquí, el toc asiàtic contrasta amb el formatge que suavitza i occidentalitza el plat.

Ànec canetó rostit amb el seu suc i mostassa, amb patates amb farigola i cebetes glacejades.

CARNE 1

Carré de xai de Burgos amb salsa d’albercoc i clau, amb piquillos amb samfaina, un combinat de dolç i salat, de fruites que contrasten sempre tan bé amb les carns.

Filet de vaca frisona amb fetge d’ànec, la seva crema i rotllet de verdures d’estiu, en una combinació que ve molt de gust.

A les propostes totalment vegetarianes, presentem el tagliatelle a l’ou amb bolets de temporada, verdures, formatge Tou dels Til•lers i oli de tòfona.

I la muntanya nevada de verdures amb quinoa i salsa d’ametlles. Aquí també és el producte i la bona combinació és el que ve més de gust.

I per últim, la temptació dels nous dolçps de la nostra carta.

Repetim aquesta temporada la pasta filo amb xocolata Guanaja… Mmm… El xef hi afegeix el toc fresc de fruita de la passió.

POSTRES 3

Pels amants de les postres fresques, macedònia de fruites d’estiu amb gelea de reineta.
O liquat de pinya amb toc de fonoll i sorbet de gerds.

Molt nou és també el parfait semigelat de crema catalana amb teula de fruits secs.

POSTRES 1

I per qui no pot prescindir de la xocolata, savarin de xocolata blanca, servida amb compota de fruites vermelles i gelat de coco.

Ah, i destaquem un gust clàssic, que presentem renovat: cheesecake amb maduixetes i nabius.
(Moltes de les postres són aptes per celíacs).

Una carta per gaudir plenament del producte i els sabors d’estiu. Us esperem!

www.casacalvet.es

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn