Sala i cuina: l’equip

Pilar Oyaga

Pilar Oyaga

Directora

El meu contacte amb el món de la restauració va ser a Londres, treballant en un bistrot de la King’s Road i creperies franceses, vivint la vida d’una ciutat que semblava avançar-se en tot, menys en el menjar. De tornada a Barcelona, mentre acabava la carrera de Psicologia...

Miguel Alija

La meva vida professional en el món de la cuina comença de molt jove, als 14 anys. Vaig deixar els estudis aviat per dedicar-me en exclusiva al món de la restauració. Així que ja des de jove vaig treballar en restaurants de primera línia de Barcelona, passant per totes les seccions i responsabilitats...

Paquita Castro

Paquita Castro

Cap de sala i sommelier

Quan vaig començar en el món de la restauració ja havia tingut les meves tres filles. La casualitat va fer que conegués la Sra. Natalia Mompeat, qui em va ensenyar com començar des de zero en l’ofici de cambrera. De la mà del seu fill, Rodrigo Mestres, vaig treballar en l’exquisit Vía Claris. Després, vaig estar en el Gran Colmado, un local restaurant i botiga avançat al seu temps...

Alejandro Jurado

Alejandro Jurado

Segon de cuina

Vaig començar aquest ofici de cuiner fregant plats i cassoles en el restaurant Rocío, on posteriorment vaig passar als focs. Als pocs mesos vaig passar, successivament, al restaurant Gorría, al Marfil, al Dorado Petit…

Salomé Supervia

Salomé Supervia

Administració i reserves

Totes els matins, el tren de rodalies em porta al centre de la ciutat des del Vallès. M’agrada combinar la ciutat amb la natura. Porto deu anys treballant en la secció d’administració i reserves, online i per telèfon. Així que, mentre estic aquí treballant, el meu llibre de reserves i jo anem plegats a tot arreu.

Patrick Foret

Patrick Foret

Segon maître

Els meus començaments en hostaleria van ser quan era molt jove, ajudant els meus pares en el restaurant que teníem a Palamós. Més endavant, vaig treballar per al meu oncle a Pacha de Platja d’Aro durant uns quants estius. Vaig seguir treballant en discoteques i pubs durant uns anys més, compaginant-ho amb els meus estudis...

Jordi Cancer

Jordi Cancer

Cambrer de sala

El 30 de desembre de 2004, a través de Sergi, un bon amic, vaig entrar a treballar en el Restaurant Casa Calvet. Després d’alguns anys en diferents restaurants, vaig tenir la sort d’entrar a treballar aquí, en un dels edificis emblemàtics del millor Modernisme de Barcelona...

Susana Peregrina

Susana Peregrina

Cambrera de sala

Sóc una de les cambreres que entra i surt de la cuina per portar-vos a taula els millors sabors de les creacions del nostre xef. M’encanta el treball que faig en el Restaurant Casa Calvet, ja que em permet gaudir...

Yolanda Lisbona

Yolanda Lisbona

Cambrera de sala

Vaig començar a treballar el 1995 en el restaurant La Font, i combinava aquest treball amb cursos d’informàtica i anglès. Va ser en aquest restaurant des d’on vaig començar a introduir-me en el món de la restauració i a formar-me com a cambrera...

Omar Hamdan

Omar Hamdan

Ajudant cuina

Porto poc temps a Espanya. Sóc ajudant de cuina i estic aprenent i gaudint molt al costat del xef, Miguel Alija.

Andrea Muniente

No podria dir el moment exacte en què va arribar la meva vocació, però el cert és que vaig veure en la cuina una forma d’expressar la meva creativitat i imaginació i, a la vegada, poder compartir aquesta passió amb els comensals. Vaig cursar els meus estudis a l’Escola...