El nostre menú de cap d’any incorpora un dels peixos més selectes, el mer. Carns amb DO, com el llom baix de bou Black Angus, o el pernil ibèric pur de gla … Uns raviolis de foie i bolets exclusius. Gambes a carpaccio per assaborir-les en essència … Producte de qualitat cuinat amb rigor però sense ostentació, perquè sàpiga a producte … El resultat és exquisit.

Propostes delicatessen en una cuina de fusió, original, variada, molt especial i ben combinada. Ingredients nous, contrastos de sabors extraordinaris. Miguel Alija, el nostre xef, des de la seva llarga experiència, amb la seva intuïció culinària i les seves ganes d’innovar per aquesta nit tan especial, ens ofereix propostes que vénen molt de gust. Entrants i plats molt variats i frescos que es presenten de forma ben pautada per al paladar.

Comença una combinació de cava amb aperitius freds delicatessen. Un clàssic, pernil ibèric pur de gla amb pa amb tomàquet, en una proposta lleugera i divertida. I un autèntic cheesecake de salmó fumat. Segueixen delicatessen servides calentes. Raviolis de foie i bolets múrgoles amb reducció d’au al vi ranci. I la perla de petxina de pelegrí en una encertada sopa de porro. Tot això, per entrar en els plats, plats … Molt per l’ocasió.

Carpaccio de gambes amb oli de citronella, guacamole i germinats. El segueix un peix de tanta categoria com el mer, servit sobre coulis de tomàquet, puré d’api-nap, plàncton (homenatge al xef del mar) i carxofa amb llagostí.

De carn, llom baix de bou Black Angus amb salsa de tòfona (que tampoc podia faltar), patates suflé i bunyols d’espinacs i pinyons.

Aquest menú es diferencia també a les postres. Un esponjós Savarin de xocolata amb fruites a la vainilla i gelat d’ametlles … Producte molt Nadal i de qualitat. Trenca amb un sorbet de mandarina amb vodka, divertida combinació que és l’avantsala als 12 raïms de la sort. El sopar acaba amb Copa de cava Milesimé Juvé i Camps 2011… Torrons i neules. ¿Es pot acabar, o començar, millor l’any?

La música la posa el piano de Martí Ventura.

Bon any i gràcies per confiar-nos una nit tan especial.

Com sempre, les millors lletres les posa la descripció literal del menú.

Sopar de Cap d’Any 2016

Copa de Benvinguda
Cava De Nit 2014 Raventos i Blanc Rosat

Aperitius freds

Pernil ibèric pur de gla i pa de vidre amb tomàquet

Cheesecake de salmó fumat

Aperitius calents

Raviolis de foie i múrgoles amb reducció d’au amb vi ranci

Sopa de porros amb vieira

***

-Carpaccio de gambes amb oli de citronella, guacamole i germinats

-Mero sobre coulis de tomàquet,

puré d’api-nap, plàncton i carxofa amb llagostí

-Llom baix de bou Black Angus,

salsa de tòfona, patates soufflé i bunyols d’espinacs i pinyons

***

Savarin de xocolata amb fruites i vainilla i gelat d’ametlles

Sorbet de mandarina amb vodka

***

Els 12  Raïms de la Sort

Copa de cava
Milesimé Juvé i Camps 2011

***

Cafè, te, infusions, torrons i neules

El menú no inclou bodega ni licors

125,00 € 10% IVA inclòs

www.casacalvet.es

15268054_1201916123230709_422682469922608365_n

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn