New Year’s Eve Dinner 2017

New Year’s Eve Dinner 2017

A welcome glass Mini spider crab and blue cheese croquettes Porcini mushroom chips with curry powder — Appetizers Cockles with a shot of Bloody Mary Diced foie gras, orange and macadamia-crusted Sanfilippo anchovy, on black bread toast and roasted piquillo pepper butter A small cup of poultry consommé with creamy ravioli Oscietra caviar and lobster-stuffed artichoke heart Soya-marinated cod loin at low temperature with venere rice…

Horario de festivos de diciembre

Horario de festivos de diciembre

Sorry, this entry is only available in European Spanish and Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language. Nuestro horario de días festivos en diciembre 2017 es el siguiente: Días 6 y 8 de diciembre, abierto a mediodía Día 24 de…

Una cocina mediterránea de producto y bien contextualizada con las tendencias culinarias

Una cocina mediterránea de producto y bien contextualizada con las tendencias culinarias

Sorry, this entry is only available in European Spanish and Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language. Ponemos en marcha nuestra nueva carta de otoño… A la cocina de mercado, al cien por cien producto, a la temporada en…

Space reserved Gaudí

Space reserved Gaudí

We have transformed what were once the Gerència Hall and the Reus Hall, former offices in Casa Calvet, into the new Gaudí Hall, a private dining room with capacity for groups of up to 20 people. The space features an oval table for 12 or 13 people and a round table which can seat 7 people. It is a quiet space, with the architectural details…

New seasonal menu … Immensely flavoured!

New seasonal menu … Immensely flavoured!

Seasonally inspired dishes featuring well-matched selected produce, with a fresh touch, in different textures, contrasts… This is our summer flavoured suggestion. A colourful menu inspired by a bold, deeply Mediterranean-rooted fusion cuisine, highlighting the quality and origin of produce served at table, as always.

Distintivo de calidad Insigna

Distintivo de calidad Insigna

Sorry, this entry is only available in European Spanish and Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language. Hemos recibido el distintivo de calidad INSIGNA del Gremi de Restauració de Barcelona. Un placer estar entre todos estos buenos restaurantes de…

Nuestra carta, inspirada en producto de temporada

Nuestra carta, inspirada en producto de temporada

Platos de temporada inspirados en lo mejor de los productos de otoño e invierno. Propuestas tentadoras con ingredientes seleccionados, como las castañas, los higos, los espárragos, la calabaza, los frutos rojos; platos tradicionales como la perdiz con col, que recuperamos con el toque innovador y sabroso que aporta nuestro chef, Miguel Alija, practicando una cocina cien por cien producto y de esencia mediterránea. Alcachofas y setas de…