Hem posat en marxa una variació de la nostra carta de temporada,
amb noves propostes de menú i plats de mercat a la manera de Miguel Alija, xef.

PESCADO 1

Menú Barcelona

Sopa freda de patates amb pop, daus de cogombre i reducció de soia,
vinagre i gingebre

Suquet de mol•luscs de les Ries Gallegues, sobre brou d’algues

Carré de xai de Burgos amb salsa d’albercoc i clau, piquillos amb samfaina

Pasta filo amb xocolata Guanaja i fruita de la passió

Menú Degustació

Caneló d’esqueixada de bacallà

Salmorejo amb gamba vermella i brots d’amanida

Llobarro en brou de cloïsses amb espàrrecs blancs i tapenade

Black Angus rostit, amb saltat de bolets,
formatge blau, wok de fideus amb verdures

Sablé de cacau, mousse de formatge mascarpone, gelat de cafè i gelée d’amaretto

Pinya saltada i macerada amb el seu suc, coco gelat, crema de llimona i mel

Per picar

Pernil pur ibèric DO Dehesa de Extremadura amb pa de vidre amb tomàquet

Anxova Sanfilippo sobre torrada de pa negre amb pebrots escalivats al carbó

Lionesa amb fetge d’ànec a la planxa, tòfona de temporada i praliné de pinyons

Cruixent de gorgonzola amb olives negres d’Aragó i tomàquet concassé

Caneló d’esqueixada de bacallà

Llom de sardina amb mousse de coliflor i gerds

Entrants

Salmorejo amb gamba vermella i brots d’amanida

Sopa freda de patates amb pop, daus de cogombre i reducció de soia, vinagre i gingebre

Canelons de llagostins, formatge fresc, pastanaga, porro i carbassó

Ou de Calaf i ceps amb porto, espàrrecs i crema d’Idiazabal (ovolactovegetarià)

Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà, fons de mostassa, brots i germinats

Tagliatelle a l’ou amb bolets de temporada, formatge Tou de Til•lers i oli de tòfones (ovolactovegetarià)

Arròs melós de rap i llagostí amb pèsols i safrà azaman DO de la Mancha

Coca de verdures escalivades amb mozzarella i favetes, caviar d’anxoves

Amanida tabulé amb quinoa, bolets shimeji i alvocat
(vegetarià)

Del Mar
Suquet de mol•luscs de les Ries Gallegues, sobre brou d’algues
(zamburinyes, musclos, pop, cloïsses, escopinyes)

Risotto d’espardenyes amb plàncton marí
(arròs arborio cremós amb brou de peix,
plàncton i espardenyes a la planxa amb all i julivert)

Llobarro en brou de cloïsses amb espàrrecs blancs i tapenade
(olives, tàperes, anxoves, tonyina…)

Peix de Sant Pere amb salsa agredolça i romaní, ravioli de llamàntol i verdures amb curri

De la Terra
Pit de colomí d’Araiz, lacat amb mel, patates amb crema i mostassa de Dijon

Black Angus rostit, amb saltat de bolets, formatge blau, wok de fideus amb verdures

Carré de xai de Burgos amb salsa d’albercoc i clau, piquillos amb samfaina

Ànec canetó rostit amb el seu suc, amb salsa de taronja amarga,
patates saltades amb anís estrellat i panotxa de blat de moro

WAGYU LLOM BAIX (A5 GUNMA) 125 g
Wagyu, puré de pèsols, soia, sal fumada

Postres
Sablé de cacau, mousse de formatge mascarpone, gelat de cafè i gelée d’amaretto
(Xopet de Pedro Ximénez)

Pasta filo amb xocolata Guanaja i fruita de la passió
(Xopet de Sauternes)

Pinya saltada i macerada amb el seu suc, coco gelat, crema de llimona i mel
(Xopet de Casta Diva)

Fruites d’estiu afinades amb gelea de poma amb estragó
(Xopet de poma verda Kuhri)

Praliné d’avellanes, pa de pessic i ganache de xocolata, amb salsa de iogurt i curri
(Xopet de Frangelic)

Gelat de vainilla Bourbon amb cafè

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn