Estrenem els nous plats de temporada, i ho fem com sempre inspirats amb el bo i millor dels productes de tardor.

Propostes temptadores amb ingredientes sel·leccionats, com les castanyes, les figues, els espàrrecs, la carabassa, els fruits vermells; plats tradicioinals com la perdiu amb col, que recuperem amb el toc innovador i saborós que aporta el nostre xef, Miguel Alija, practicant d’una cuina cent per cent producte i d’essència mediterrània.

Carxofes i bolets de temporada… Acompanyaments de bones hortalises i germinats que fan una cuina natural. Bons peixos combinats amb els tocs asiàtics i d’arreu amb els que juga sempre el nostre xef… Els canelons de llagostins que no podem deixar de banda des de fa unes quantes temporades… Un original i exquisit ou escomat en pasta de full amb espàrrecs.. Tot això, per començar. I que dóna pas a plats ja en majúscula, per la qualitat i les DO, i per la manera especial de combinar ingredients amb el leitmotiv de la tardor.

Destaquem la carlota de llenguado amb escamarlà i musclo, tomàquet confitat, tirabecs i tofu. Les vieires i gambes amb carxofes. El llobarro a baixa temperatura amb calamarsets amb la tinta sobre risotto d’hortalisses…

I més fort, perdiu de caça guisada amb vi blanc amb castanyes i col, que farà les delícies dels amants del tradicional de la nostra cuina. O el porcell IGP de Segòvia rostit a baixa temperatura amb el seu suc, amb terrina de patata i porro… Bo?

Aquí us deixem el llistat de plats, que no necessiten literatura… Que els gaudiu. I bona Mercè a tothom!

Entrants:

Cors de carxofa farcits de bolets i carbassa, compota de ceba vermella i la seva beixamel

Zamburinyes saltades amb mango i hortalisses sobre amanida amb germinats i oli de vainilla

Sopa de peix i marisc amb calamar, escopinyes, arròs i torrada amb gruyère

Canelons de llagostins, formatge fresc i verdures

Muntanya nevada de verdures del temps amb quinoa i salsa d’ametlles

Ou escumat en pasta de full amb espàrrecs, crema d’Idiazabal i oli de tòfona

Amanida vegetal amb amaniment de gerds, canonges, xerris, alvocat, avellana i blat sarraí

Platets:

Brioix salat amb foie mi-cuit, ceps i chutney de figues

Barquetes d’anxova amb pebrot escalivat i ruca

Cruixents de gorgonzola amb olives negres i tomàquet

Calamars a la romana amb salsa tàrtara i verdures filades

Del Mar:

Llobarro a baixa temperatura amb calamarsets amb la tinta sobre risotto d’hortalisses

Rap en alga nori amb cloïsses, salsa marinera i tempura de verdures

Carlota de llenguado amb escamarlà i musclo, tomàquet confitat, tirabecs i tofu

Vieires i gambes amb carxofes, cintes de verdures amb velouté d’herbes aromàtiques

Arròs caldós de llamàntol amb rossinyols

Verd de la Terra
:

Tagliatelle a l’ou amb ceps i verdures, crema de tòfona i oli d’alfàbrega

De la Terra:

Perdiu de caça guisada amb vi blanc amb castanyes i col

Filet de vedella amb fetge d’ànec, salsa de porto i pinyons, múrgoles amb crema i tirabecs

Ànec canetó al forn amb mel i soia i carbassa amb anacards

Porcell IGP de Segòvia rostit a baixa temperatura amb el seu suc, amb terrina de patata i porro

Els Dolços:

Poma sobre sablé d’ametlla i coco i sorbet de formatge fresc
(Xopet de Mistela)

Tatin de mango i plàtan amb gelat de iogurt especiat
(Xopet de Moscatell Ochoa)

Pasta filo amb xocolata Guanaja, taronja i fruits secs
(Xopet de Cointreau)

Cheesecake amb fruits vermells, aire de te matcha
(Xopet de Vi de Glass)

Parfait semigelat de castanyes, figues amb armanyac, salsa de mandarina
(Xopet d’Armanyac)

Liquat de pinya amb toc de fonoll i sorbet de gerds

www.casacalvet.es

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn